Ves a contingut

Ministeri de Justícia

Ministerio de JusticiaMinisterio de Justiciaparemos el virus

Menú principal

Guia de Navegació

Mjusticia.es és el portal del Ministeri de Justícia.S'ha dissenyat amb una estructura de continguts i un sistema de navegació basats en garantir la facilitat d'ús, comprensió i accessibilitat per a tots els usuaris.

Al llarg de tot el portal ens trobem amb dues parts comunes, la capçalera i el peu de pàgina. Vegem a continuació què conté cada una d'elles:

Capçalera

Imatge de la capçalera

Logo.

A la part superior veiem el logotip del Ministeri de justícia. Prement en ell, amb independència de la part en què ens trobem, accedirem a la pàgina inicial del Ministeri de Justícia.

Logotipo

Idiomes.

El portal inclou versions a les llengües cooficials (accés a versions limitades en català, basc i gallec) i en anglès. Si el contingut no està disponible en l'idioma elegit, es mostrarà en castellà.

El menú que permet la selecció d'idiomes està a la capçalera, al marge superior dret de la pàgina d'inici i de la de resultats.

Imatge de la barra d'idiomes

A ella veiem com destacat l'idioma en el qual s'està visualitzant la pàgina.

Cercador.

La oficina electrònica disposa d'un cercador integrat amb Google. Aquí podem realitzar recerques d'un text a tot el portal.

Imatge del cercador de Google

Menú principal.

A la part superior, tenim sempre disponible un menú amb les àrees principals en què es divideix el portal:

Imatge del menú

Quan estem visualitzant un contingut d'alguna d'elles, el menú corresponent s'il•lumina i apareix acolorit per distingir-lo.

Aquí nos encontramos con las siguientes secciones:

 • El Ministeri: informació sobre la composició del Ministeri de Justícia i accés a les funcions i estructura interna.
 • Administració de Justícia: informació d'interès relacionada amb l'Administració de Justícia, l'organització judicial, el Ministeri Fiscal i Consell General del Poder Judicial.
 • Activitat Legislativa: informació de la Normativa, Comissió General de Codificació i Xarxa de cooperació legislativa de la UE.
 • Àrees temàtiques: diferents àrees d'interès relacionades amb la Nacionalitat, l'Estat Civil, els Registres i l'Àrea internacional.
 • Profesionals: permet accedir a informació sobre els professionals relacionats amb l'Administració de Justícia a www.administraciondejusticia.gob.es.

Peu de pàgina

A la part inferior ens trobem amb diversos enllaços que ens permeten accedir a informació addicional sobre el portal del Ministeri de Justícia:

Imatge del peu de pàgina

 • Avís legal: Destinatari i condicions d'utilització del portal.
 • Mapa web: esquema navegable dels continguts de la web.
 • Guia de navegació: informació a prop de la navegació del portal mjusticia.es.
 • Canals: diferents opcions de seguir l'actualitat del Ministeri de Justícia.
 • Enllaços d'interès: llistat d'enllaços d'interès agrupats per temes.
 • Accessibilitat: descripció detallada del compromís d'accessibilitat adquirit.
 • Atenció a la ciutadania: punt de contacte directe amb el portal.

Com saber on ens trobem

Fora de la pàgina inicial, a la part de dalt del títol de la pàgina, es mostra un encapçalament que identifica on ens trobem, i el recorregut fet fins a la pàgina que s'està visualitzant. Les dues primeres parts de l'encapçalament són enllaços que ens permeten navegar.

Imatge de les engrunes de pa

Accessibilitat

En el seu compromís d'orientació i servei a tots els ciutadans, ha estat dissenyat seguint les pautes per fer-ho accessible a usuaris discapacitats. Conegui'n més sobre l'accessibilitat del portal. Si trobeu algun problema relacionat amb la navegació o la visualització, feu-nos-ho saber a través del formulari de contacte d'aquest portal.