Ves a contingut

Ministeri de Justícia

Ministerio de JusticiaMinisterio de JusticiaMinisterio de JusticiaMinisterio de Justicia

Menú principal

Guia de Navegació

Mjusticia.es és el portal del Ministeri de Justícia.S'ha dissenyat amb una estructura de continguts i un sistema de navegació basats en garantir la facilitat d'ús, comprensió i accessibilitat per a tots els usuaris.

Al llarg de tot el portal ens trobem amb dues parts comunes, la capçalera i el peu de pàgina. Vegem a continuació què conté cada una d'elles:

Capçalera

Imatge de la capçalera

Logo.

A la part superior veiem el logotip del Ministeri de justícia. Prement en ell, amb independència de la part en què ens trobem, accedirem a la pàgina inicial del Ministeri de Justícia.

Logotipo

Idiomes.

El portal inclou versions a les llengües cooficials (accés a versions limitades en català, basc i gallec) i en anglès. Si el contingut no està disponible en l'idioma elegit, es mostrarà en castellà.

El menú que permet la selecció d'idiomes està a la capçalera, al marge superior dret de la pàgina d'inici i de la de resultats.

Imatge de la barra d'idiomes

A ella veiem com destacat l'idioma en el qual s'està visualitzant la pàgina.

Cercador.

La oficina electrònica disposa d'un cercador integrat amb Google. Aquí podem realitzar recerques d'un text a tot el portal.

Imatge del cercador de Google

Menú principal.

A la part superior, tenim sempre disponible un menú amb les àrees principals en què es divideix el portal:

Imatge del menú

Quan estem visualitzant un contingut d'alguna d'elles, el menú corresponent s'il•lumina i apareix acolorit per distingir-lo.

Aquí nos encontramos con las siguientes secciones:

 • El Ministeri: informació sobre la composició del Ministeri de Justícia i accés a les funcions i estructura interna.
 • Administració de Justícia: informació d'interès relacionada amb l'Administració de Justícia, l'organització judicial, el Ministeri Fiscal i Consell General del Poder Judicial.
 • Activitat Legislativa: informació de la Normativa, Comissió General de Codificació i Xarxa de cooperació legislativa de la UE.
 • Àrees temàtiques: diferents àrees d'interès relacionades amb la Nacionalitat, l'Estat Civil, els Registres i l'Àrea internacional.
 • Profesionals: permet accedir a informació sobre els professionals relacionats amb l'Administració de Justícia a www.administraciondejusticia.gob.es.

Peu de pàgina

A la part inferior ens trobem amb diversos enllaços que ens permeten accedir a informació addicional sobre el portal del Ministeri de Justícia:

Imatge del peu de pàgina

 • Avís legal: Destinatari i condicions d'utilització del portal.
 • Mapa web: esquema navegable dels continguts de la web.
 • Guia de navegació: informació a prop de la navegació del portal mjusticia.es.
 • Canals: diferents opcions de seguir l'actualitat del Ministeri de Justícia.
 • Enllaços d'interès: llistat d'enllaços d'interès agrupats per temes.
 • Accessibilitat: descripció detallada del compromís d'accessibilitat adquirit.
 • Atenció a la ciutadania: punt de contacte directe amb el portal.

Com saber on ens trobem

Fora de la pàgina inicial, a la part de dalt del títol de la pàgina, es mostra un encapçalament que identifica on ens trobem, i el recorregut fet fins a la pàgina que s'està visualitzant. Les dues primeres parts de l'encapçalament són enllaços que ens permeten navegar.

Imatge de les engrunes de pa

Accessibilitat

En el seu compromís d'orientació i servei a tots els ciutadans, ha estat dissenyat seguint les pautes per fer-ho accessible a usuaris discapacitats. Conegui'n més sobre l'accessibilitat del portal. Si trobeu algun problema relacionat amb la navegació o la visualització, feu-nos-ho saber a través del formulari de contacte d'aquest portal.