Ves a contingut

Ministeri de Justícia

Ministerio de JusticiaMinisterio de Justiciaparemos el virus

Menú principal

Guia de Navegació

Mjusticia.es és el portal del Ministeri de Justícia. Ha estat dissenyat amb una estructura de continguts i un sistema de navegació que busquen garantir-ne la facilitat d'ús, la comprensió i l'accessibilitat per a tots els usuaris i usuàries.

De cap a cap del portal ens trobem amb dues parts comunes, la capçalera i el peu de pàgina. Vegem a continuació què conté cadascuna d'elles:

Capçalera

Imatge de la capçalera

Logotip.

A la part superior hi veiem el logotip del Ministeri de Justícia. Si el premem, independentment de la part en què ens trobem, accedirem a la pàgina inicial del Ministeri de Justícia.

Logotipo

Idiomes.

El portal inclou versions en les llengües cooficials (accés a versions limitades en català, èuscar i gallec) i en anglès. Si el contingut no està disponible en l'idioma escollit, es mostrarà en castellà.

El menú que permet la selecció d'idiomes es troba a la capçalera, al marge superior dret de la pàgina inicial i de la de resultats.

Imatge de la barra d'idiomes

Allà hi veiem destacat l'idioma en què s'està visualitzant la pàgina.

Buscador.

El portal del Ministeri disposa d'un buscador integrat amb Google. Amb aquesta eina podem realitzar cerques d'un text a tot el portal.

Imatge del cercador de Google

Menú principal.

A la part superior hi ha sempre disponible un menú amb les principals àrees en què es divideix el portal:

Imatge del menú

Quan estem visualitzant un contingut d'alguna d'aquestes àrees, el menú corresponent s'il·lumina i apareix en color per poder-lo distingir.

Ací trobem les següents seccions:

 • El Ministeri: informació sobre la composició del Ministeri de Justícia i accés a les funcions i a l'estructura interna.
 • Administració de Justícia: informació d'interès relativa a l'Administració de Justícia, l'organització judicial, el Ministeri Fiscali Consell General del Poder Judicial.
 • Activitat Legislativa: informació de la Normativa, Comissió General de Codificació i Xarxa de cooperació legislativa de la UE.
 • Àrees temàtiques: diferents àrees d'interès relacionades amb la Nacionalitat, l'Estat Civil, els Registres i l'Àrea internacional.
 • Profesionals: permet accedir a informació sobre els professionals relacionats amb l'Administració de Justícia a www.administraciondejusticia.gob.es.

Peu de pàgina

A la part inferior hi trobem diversos enllaços que ens permeten accedir a informació addicional sobre el portal del Ministeri de Justícia:

Imatge del peu de pàgina

 • Avís legal: Persona destinatària i condicions d'utilització del portal.
 • Mapa del web: esquema navegable dels continguts del web.
 • Guia de navegació: informació a prop de la navegació del portal mjusticia.es
 • Canals: diferents opcions per seguir l'actualitat del Ministeri de Justícia.
 • Enllaços d'interès: llistat d'enllaços d'interès agrupats per temes.
 • Accessibilitat: descripció detallada del compromís d'accessibilitat adquirit.
 • Atenció a la ciutadania: punt de contacte directe amb el portal.

Com saber on ens trobem

Fora de la pàgina inicial, a la part superior del títol de la pàgina, es mostra un encapçalament que identifica on ens trobem i el recorregut fet fins arribar a la pàgina que s'està visualitzant. Les dues primeres parts de l'encapçalament són enllaços que ens permeten navegar.

Imatge de les engrunes de pa

Accesibilidad

En el compromís del Ministeri d'orientació i servei a tota la ciutadania, el portal ha estat dissenyat seguint les pautes per fer-lo accessible als usuaris i usuàries amb discapacitats. Conegueu més sobre l'accessibilitat del portal. Si trobeu cap problema relatiu a la navegació o a la visualització, indiqueu-nos-ho a través del formulari de contacte d'aquest portal.